News

Phil Collins, de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate

today14 septembrie 2021 16 5

Background
share close

Mărturisirea dureroasă a artistului: „Abia mai pot să țin în mână un bețișor de tobă”

Superstarul Phil Collins a ajuns să fie de nerecunoscut, la cei 70 de ani. Problemele de sănătate l-au copleșit pe celebrul cântăreț, îndrăgit și de milioane de români. Artistul a făcut o mărturisire care i-a îngrijorat pe toți fanii săi, care îl știu deja vizibil slăbit.
În vârstă de 70 de ani, Phil Collins a mărturisit că are anumite frustrări din pricina problemelor grave de sănătate, într-un interviu pentru cei de la BBC. Sistemul nervos al artistului a fost puternic afectat de cele două operații la spate din 2009 și 2015. În plus, îndrăgitul artist suferă și de diabet.
Phil Collins, de nerecunoscut: „Abia mai pot să țin în mână un bețișor de tobă”

„Sunt puțin inapt din punct de vedere fizic, e foarte frustrant pentru că mi-ar plăcea la nebunie să cânt acolo. Dar abia mai pot să țin în mână un bețișor de tobă”, a mărturisit Phil Collins, în interviul de promovare a turneului de revenire a trupei sale, care va începe în octombrie.

Însă data la care a avut loc interviul nu este destul de clară, mai ales că reprezentanții lui Phil Collins nu au oferit niciun punct de vedere în acest sens.
Fiul lui Phil Collins, Nic, va cânta la tobe în turneul din această toamnă, primul turneu Genesis din America de Nord din ultimii 14 ani, așa cum a dezvăluit chiar artistul. Se pare că acest turneu este actul final al legendarei trupe.

După o carieră solo de succes în anii ’80 și ’90, când a lansat superhiturile precum In The Air Tonight, Sussudio și One More Night, și-a anunțat retragerea în 2011.

Câștigătorul a opt premii Grammy, Collins s-a întors pe scenă din 2017 pentru o serie de show-uri.
Phil Collins, probleme grave de sănătate

De câțiva ani, Phil Collins se confruntă cu mari probleme de sănătate. A fost operat de mai multe ori la coloană, așa că, din 2015, merge cu bastonul. Însă lucrurile s-au înrăutățit în ultimii ani. Celebrul artist a fost surprins chiar și deplasându-se cu scaunul cu rotile.

La cei 70 de ani, există mici șanse să fie recunoscut, pentru că nu mai arată deloc așa cum îl știau fanii.
În ciuda problemelor de sănătate, artistul și-a ținut concertele în plin turneu în SUA. A găsit soluția să concerteze din scaunul pe rotile, însă nu a fost scutit de probleme nici așa. Phil Collins a și căzut de pe scenă, cu tot cu scaunul cu rotile. Cel cunoscut și ca lider al trupei Genesis și-a anunțat retragerea în 2011, însă a mai revenit pe scenă la câțiva ani mai apoi.

Phil Collins a ajuns, în 2012, să se interneze și din cauza problemelor pe care artistul le avea cu alcoolul.

Written by: Sima Viorel

Rate it

Previous post

tulcea port

News

Mândru că sunt roman! Tulcea, orasul celor 14 etnii!

O prezentare pentru cei care doresc sa viziteze Delta! Daca ajungi in Tulcea, oras situat pe 7 coline, la fel ca si Iasiul, dar ca si Roma, nu ai cum sa nu observi, chiar daca nu esti genul de om care sa mearga duminica de duminica la biserica, multitudinea de lacasuri de cult diferite, uneori chiar de pe aceeasi strada. In total sunt 22, din care 15 biserici ortodoxe (4 […]

today14 septembrie 2021 6

ASCULTA IN APLICATII

0%
Font Resize